<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13826296\x26blogName\x3dMai+Enrere!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://maienrere.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://maienrere.blogspot.com/\x26vt\x3d2925638705413935551', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Saturday, July 09, 2005

que estiguin alerta, els cangurs!

avui es el dia que ens haviem marcat per menjar cangur. I com que tot el que fins al moment ens hem anat proposant ho hem anat aconseguint (ningu pot dir el contrari), no acabara el dia sense tenir un tros de cangur a l estomac.
el problema es que pensavem anar al zoologic perque alla estavem segurs que en trobariem, i com que els tenen mig engabiats, vam creure que seria mes facil tirar-nos sobre d ells i aixi poder fer alguna queixalada... pero resulta que se ns ha fet tard i al zoo ja han tancat, de manera que ens veurem obligats a sortir de cacera aquesta nit. ei!, i anirem a dormir havent menjat cangur. Paraula dels "maienrere-expeditioners".

Dia "perro" a Manly

Ferry cap a Manly (pronunciat Manly)

Dormint a la gespa

Noia estirada a la platja

Dormint en un bar

Estem mooooolt lluny de casa tu!Uns 17.000 KMs aproximadament

Friday, July 08, 2005

Som turistes... i no hi ha remei


Spanish taverna!

Souvenirs rollo koala

Mes fotos nocturnes

Hem trobat un raco de cel sota el pont de SydneyJa era hora que rentessim!


Oriol i la rentadora al backpacker

Thursday, July 07, 2005

Plans per als propers dies: els voltants de Sydney

La ciutat de Sydney ja la tenim practicament del tot apamada. Aquest divendres acabarem de visitar quatre coses que ens queden (sessio de mercat a Chinatown al mati, i la zona de Darling Harbour despres, entre d altres).
A partir d aqui, ens dedicarem a fer un cop d ull als voltants de la ciutat que ens ha acollit aquests darrers dies. Dissabte anirem cap a l interior, cap a les Blue Mountains. Diumenge anirem cap al nord, a les platges de Manly. I despres d un dia de repos (o "dia lliure") que sera dilluns, marxarem tres dies en cotxe cap mes al nord. Anirem tirant fins que ens cansem (o tirarem fins a la meitat de cansar-nos, que despres hem de tornar). La idea inicial era llogar una furgoneta o una autocaravana, pero les empreses que s hi dediquen o les llogaven per setmanes complertes, o no en tenien cap a disposicio. Al final ho farem en cotxe.
Fins al dia d avui, tots i tot be. Els avions arriben a lloc; el cansament ens deixa anar tirant; cap accident ni incident remarcable (a banda d algun estrip de pantalons); els estomacs responen perfectament; els jets lags els superem amb poques poques; etc. En definitiva, tot be.

Seguirem fent cami.

reflexio II

Arribem a l-equador del viatge i continuem frescos... aixo es un no parar, ara que estem aposentats a Sydeny estem visitant moltes coses. La marta esta mes guapa que de costum. Estic molt content que tot li vagi molt b, ja parla perfectament l-angles, i te molta gent coneguda.

La ciutat es un encant, tot i que no saps mai on mirar a l-hora de travesar els carrers(els cotxes van al reves). Et sorpren que a la ciutat no hi hagi cap grafitti ni gamberrada, la gent cuida molt tot, i no tinc cap queixa., estic allucinant amb algunes comparacions que faig amb espanya o catalunya,....

mare de deu... quantes coses que es poden millorar..

B fins la propera reflexio.
See you later!!! (fins despres)

Francesc

La gent que viatge en transports publics no posa els peus als seients del davant(per tal destar mes comodes) perque esta prohibit i penalitzat.

Watsons Bay

Avui hem anat a Watsons Bay, la part que dona al mar de Tazmania (cap a Nova Zelanda) de Sydney

Al ferry

Vistes al mar de Tazmania

Quina relliscada mes tonta...

Oh ka mako!

Big brother is watching you

Sydney esta ple ple de cameres de vigilancia... i amb aquest diari tenim la sensacio que vosaltres tambe ens vigileu... quina por! :)


Wednesday, July 06, 2005

Sydney de nit

Pont de Sydney

Vista des de la Torre

Skyline

Platgeta!

Striptease!
Banyito a Bondi (pronunciat Bondai)
Marta@Bondi
Francesc@Bondi
Oriol@Bondi cami de Coogee (pronunciat Cuji)

Tuesday, July 05, 2005

Pilar#2 ... conseguit!
Pilar fet al costat de l opera de Sydney aquest mati!

Ojo!
Mira que m he trobat a dins un rollo de paper higenic... cuidadin! (no era perillosa ens han dit)

Sydney!
MonorailTorre de SydneyMarta i el pont de Sydney
Ai que monos... :)

Monday, July 04, 2005

Hivern al hemisferi sud
Paisatge nadalenc
Billar i fotos a la llar de foc (4 de Juliol!!)

Hem trobat la Marta!

Hem trobat la Marta!Li hem fet entrega de tots els regals, cartes i petons que ens vau enviar per a ella!Records i petons de la Marta a tots i totes!!

Sunday, July 03, 2005

ja ha arribat l hivern!!!!!

Avui hem comencat el segon tram del trajecte. El vol que ens ha portat cap a l hivern austral tambe ha estat placid. Si el primer dia vam atravessar per l aire tota Russia (i fregant els paisos escandinaus, la Xina i tota la zona de Mongolia), aquesta vegada hem creuat l ocea Pacific de nord a sud sense practicament sobrevolar cap porcio de terra (en tot cas, l unica excepcio d alguna d aquestes minuscules illes que amb prou feines sabem que existeixen).11 hores i 50 minuts d avio (i uns 9.000 quilometres de recorregut) ens han portat fins a Auckland (Nova Zelanda), des d on hem agafat el vol cap a Sydney (aquest, de "nomes" tres horetes i de poc mes de 2.000 quilometres).
A banda de la dotzena d hores de vol, durant el trajecte cap a Nova Zelanda ens n han pres tres mes, tot i que despres ens n han tornat una (potser als informatius d Australia deuen dir que "son les 4; una hora mes a les illes neozelandeses").
Total, que hem arribat a Sydney a les 8.30 hora japonesa, que hem hagut de convertir en les 10.30h. Aixo si, ara tenim una desena de dies per endavant per poder gaudir d aquestes terres.
Salutacions i a reveure!

Japan --> New Zealand --> AustraliaAdeu Tokio!

SAYONARA!!!!