<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13826296\x26blogName\x3dMai+Enrere!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://maienrere.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maienrere.blogspot.com/\x26vt\x3d-3143456014222596588', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, July 11, 2005

Avis informatiu

Hola,

Avui hem llogat un cotxe (automatic i amb el volant a la dreta!) i anirem a donar un tomb cap al nord de Sydney.

Probablement sera dificil actualizar el blog els proxims dies. No deixeu pero de fer-hi comentaris! :)

La troupe.

5 Comments:

At 4:22 AM, Anonymous Anonymous said...

Hola Uri i companyia!!!
Salutacions des d'Andorra. Espero que tot us vagi ok. El primer dia de feina et volem amb el kimono i sense calçotets!!!!!
Records a la resta d'expedicionaris "maienrerils"
Àlex Lliteras

 
At 3:14 PM, Anonymous Anonymous said...

Què passa neeeeennnns!!!
Avui mateix he rebut una postaleta del Francesc des de Tokyo; m'ha fet il·lusió! No està gens malament aquesta cantant anomenada AIKO. Ai coi, ai coi, que bonica que és! Quan he vist la foto per primer cop, efectivament Francesc, he pensat: aquesta noia segur que fa massatges. Però no! Sort que m'ho has deixat ben clar que només canta, i que per cert ho fa molt bé.
Doncs res nens, avui he augmentat el meu bagatge cultural: ara ja sé que existeix la famosa cantant AIKO. I tot gràcies al Francesc.
Com ha anat o està anant el vostre viatge cap al nord? i això de conduir amb un volant al costat dret del cotxe? Que guai!
Ja heu vist algun d'aquests animals marsupials que salten tant d'aquestes terres, algun cangur? per cert, en aquesta bossa natural que tenen cap a la cintura, a part de posar-hi els seus fillets, també hi posen els bolquers d'aquests i un potet de polvos talco o què? perquè ja és ben curiós ja tot plegat! Vés a saber!
Res mes nens. En aquests moments a Mataró està actuant-cantant en el pati de Can Marchal el Maceo Parker dins de la primera edició del festival musical "Mataró, cruïlla de cultures".
Les Santes a poc a poc es van apropant i la gent va escalfant motors; recordeu que a l'estiu tota cuca viu, i per tant, canta, salta i riu (que és l'estiu!). Per exemple en el meu cas: canto com ho faria la AIKO, salto quan veig la seva foto-postal, i ric de lo tonto que sóc per tot plegat. Apa, a reveure! Vagi bé! Fins un altre!
Records, una abraçada a tots plegats.
Oriol de Mataró.

 
At 3:17 PM, Anonymous Anonymous said...

P.D. del missatge anterior:
Agraït t'estic Francesc pel detallet de la postal. Gràcies!
Oriol

 
At 12:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Oriol has rebut una postal desde Tokio? jo quin privilegi!!!
Nois jo en volia una!!!!!li pendre a l `Oriol!!
Clar que igual si algu ha enviat algu arriba el 13 d`agost, aqui on visc jo mai va com hauria d`anar. I si no es aixó...mmmmm no us faig peneta... ja se que no pero en vull una!!!! Potser que li demani a l`únic que no conec. Oriol oi? escolta em dic Sònia i em moro per una postaleta!!!!ja que aquest dos pingus no em fan cas :)Canvio postals per sopar. Ara rebre un aluvion de postals de desconeguts.
Vagi Be!!!!!! Aqui una que es conforma amb una setmana a Tossa i potser tres dies a Londres!!!!!!
No us peerdeu per aquelles enormes carreteres!!!!!!!

 
At 3:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Hola trio mosqueters!
Sabem que esteu viatjant amb el cotxe per aquestes terres de cangurs...Doncs ja cal que mireu bé dins del maleter no sigui pas que se us hagi colat algun cangur....... o cangura.
Qui creieu que us envia aquest missatge? Una pista: som els pares d'un dels tres. Quins seran?
Endevineu-ho!
Fins la propera!

 

Post a Comment

<< Home